Amazon Prime

Se den første trailer for Star Trek: Picard

Så er der endelig kommet en trailer for Star Trek: Picard, som kan ses på Amazon Prime. Og traileren byder på gensyn med gamle kendinge.

Under Comic-Con i San Diego har CBS vist den første trailer for den kommende serie Star Trek: Picard. En serie hvor vi følger kaptajnen fra The Next Generation, Picard, som sit ældre jeg drage ud på nye missioner. Serien får debut allerede næste år, i 2020.

Star Trek: Picard foregår mere end 20 år efter begivenhederne i The Next Generation, der blev vist mellem 1987 og 1994. Traileren er de første billeder fra serien, siden CBS udgav en teaser i maj måned.

I den nye trailer ser man pensionisten Picard blive opsøgt af en ung kvinde. En begivenhed der kaster den aldrende kaptajn ud i nye eventyr. Traileren er også fyldt med kendte ansigter som Data og Seven-of-Nine (fra den senere Star Trek Voyager-serie).

Ud over de nævnte vil Picard-serien også byde på gensyn med William Riker (Jonathan Frakes) og Deanna Troi (Marina Sirtis), loves det. Begge medlemmer af den originale besætning på Enterprise.

Herhjemme vil serien kunne ses via Amazon Prime Video, når den får premiere til næste år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.