×
Disney+

Se den nye Mandalorian-trailer

Disney+ har udgivet en spritny og vældig actionfyldt trailer for The Mandalorian, der får premiere den 12. november.

Her blot et par uger inden Disney+ slippes løs, har Disney udgivet en ny og meget actionfyldt trailer for Star Wars tv-serien The Mandalorian. Traileren giver et par interessante smugkig på både bæster og rumskibskamp – ligesom man kommer med dursørjægeren på jagt efter ”emner”.

The Mandalorian finder sted mellem Star Wars VI: Return Of The Jedi og Star Wars VII: The Force Awakens i en tid, hvor First Order opstår i askerne efter Imperiet. Serien handler om dusørjægeren fra Mandalore, en karakter der er voldsomt inspireret af den populære figur Boba Fett og dennes faderlige ophav, Jango.

Disney satser stort på The Mandalorian som salgsargument for Disney+ tjenesten og giver faktisk serien lige så meget PR som Star Wars: The Rise Of Skywalker – biograffilmen, der får premiere til december. Ifølge New York Times er der endde en stor og ”dramatisk” Star Wars-relateret spoiler allerede i det første afsnit af The Mandalorian. 

Serien får premiere på Disney+ den 12. november og der kommer et nyt afsnit hver uge. Ærgerligt nok må vi danskere væbne os med tålmodighed, da streamingtjenesten i første omgang kun åbner i USA, Canada og Holland. Den kommer med garanti til Danmark, men hvornår vides ikke.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.