fbpx

 

 

 

 

Elbiler

Se Tesla Model S brænde dæk af på Nürburgringen

Tesla vil slå Porsche rekord på Nürburgringen – og har offentliggjort en video af Model S der forbereder sig på rekordforsøget.

En video med Teslas nye, modificierede udgave af Model S på Nürburgringen er blevet udgivet. Bilen – og chaufføren – optimeres inden forsøget på at slå Porsche Taycans rekord.

Som vi skrev i sidste uge, er Tesla-bossen Elon Musk på en mission for at bevise, at Tesla stadig er de bedst ydende elbiler på markedet. Han tweetede i sidste uge, at han ville sende S’eren til Nürburgringen; ikke lang tid efter at Porsche stolt meddelte, at deres Taycan-elbil havde sat rekord som den hurtigtste femdørs-elbil på den svære tyske racerbane.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det viser sig, ifølge Electrec, at den Model S der er sendt til Tyskland, er en ny Performance-udgave af bilen. Tesla annoncerede den nye udgave i et tweet onsdag aften, dansk tid – og fortalte at den har nyt chassis og nyt drivaggregatet (“Plaid Powertrain”, som Tesla kalder det).

Musk har også fortalt, at amerikanerne har taget en ny 7-sædes Model S prototype med til Nürburgringen.

[OPDATERING  14.09.2018 09:05] Videoen øverst er ikke den bil som Tesla vil bruge til rekordforsøget. Videoen er lavet af Nürburgringen-fotografen Automotive Mike og viser en Tesla Model S på banen under den såkaldte industry pool day. Den Tesla, der deltager i rekordforsøget er rød. Tak til vores læser Morten Strauss for at være opmærksom! En anden video, hvor den nye Tesla Model S kort kan ses (2.47) kan ses herunder:

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button