Elbiler

Se Tesla Model S brænde dæk af på Nürburgringen

Tesla vil slå Porsche rekord på Nürburgringen – og har offentliggjort en video af Model S der forbereder sig på rekordforsøget.

En video med Teslas nye, modificierede udgave af Model S på Nürburgringen er blevet udgivet. Bilen – og chaufføren – optimeres inden forsøget på at slå Porsche Taycans rekord.

Som vi skrev i sidste uge, er Tesla-bossen Elon Musk på en mission for at bevise, at Tesla stadig er de bedst ydende elbiler på markedet. Han tweetede i sidste uge, at han ville sende S’eren til Nürburgringen; ikke lang tid efter at Porsche stolt meddelte, at deres Taycan-elbil havde sat rekord som den hurtigtste femdørs-elbil på den svære tyske racerbane.

Det viser sig, ifølge Electrec, at den Model S der er sendt til Tyskland, er en ny Performance-udgave af bilen. Tesla annoncerede den nye udgave i et tweet onsdag aften, dansk tid – og fortalte at den har nyt chassis og nyt drivaggregatet (“Plaid Powertrain”, som Tesla kalder det).

Musk har også fortalt, at amerikanerne har taget en ny 7-sædes Model S prototype med til Nürburgringen.

[OPDATERING  14.09.2018 09:05] Videoen øverst er ikke den bil som Tesla vil bruge til rekordforsøget. Videoen er lavet af Nürburgringen-fotografen Automotive Mike og viser en Tesla Model S på banen under den såkaldte industry pool day. Den Tesla, der deltager i rekordforsøget er rød. Tak til vores læser Morten Strauss for at være opmærksom! En anden video, hvor den nye Tesla Model S kort kan ses (2.47) kan ses herunder:

https://youtu.be/gGSLxMVkipU
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.