×
Elbiler

Seat præsenterer sin elektriske motorcykel

Spanske Seat har vist prototypen på sin første elektriske motorcykel frem under et arrangement i Barcelona. Den kommer på gaden i 2020.

Seat vil gå all-in på bæredygtige transportløsninger til bymiljøer – og en af komponenterne i den strategi er en ny motorcykel, der skal køre ud fra fabrikken næste år. Seat eScooter, som den hedder, er netop blevet præsenteret for offentligheden ved et arrangement i Barcelona. Den viste udgave er en prototype, mens det endelige design fastlægges inden for kort tid.

Seats eScooter er udrustet med en 7 kW elektrisk motor, der kan levere maks 11 kW, hvilket svarer til en 125 cc motorcykel, fortæller firmaet. Maskinen har en tophastighed på 100 km/t og kan accelerere fra 0-50 km/t på bare 3,8 sekund. Batteriet giver en rækkevidde på 115 kilometer (WLTP) og kan afmonteres, så det kan oplades derhjemme eller på offentlige ladestandere.

Både batteritilstanden og motorcyklens lokalitet kan følges via en app.

Seat fortæller, at designet er ”kompakt og baseret på stilfulde geometriske former”. Der er ikke meget Harley-Davidson eller Bugatti over Seat eScooter, tværtimod ligner den nærmere en knallert.

Her er billeder, der kan forstørres med et klik:

Ud over sin motorcykel præsenterede det spanske firma også en efterfølger til sit EXS-løbehjul, i form af Seat eKickscooter. Den nye udgave har en rækkevidde på op til 65 kilometer på en opladning, den har to uafhængige bremsesystemer og en meget højere batterikapacitet på 551 Wh. Seat fortalte, at den nuværende EXS, der kom på gaden i 2018, har solgt mere end 10.000 eksemplarer.

Seat har endnu ikke oplyst pris eller tilgængelig for hverken eScooter eller eKickScooter.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.