×
GadgetsTophistorie

Sonos går Apple TV i bedene

Ifølge troværdig rygtesmed har Sonos har planer om at lancere en tv-boks, der skal konkurrere mod Apple TV og Chromecast med Google TV.

Skal man tro den notorisk troværdige Bloomberg-journalist Mark Gurman, der har sine kilder i orden, er der rigtig spændende ting i vente for Sonos-fans næste år. Ikke alene kan vi se frem til de mytiske trådløse hovedtelefoner, Sonos vil også gå efter din tv-skærm via en ny Apple TV-lignende set-top-boks.

Det har længe ligget i kortene, at tv-skærmen er et fokus for amerikanerne. Men præcis hvad de havde planer om, får vi altså nu en ide om. I det seneste år har amerikanere rekrutteret medarbejdere til udvikling af et Home Theater OS. Ifølge Gurman kommer det altså til at danne base for en boks, der skal konkurrere mod Apple TV, Chromecast med Android TV m.fl..

Stemmestyring vil spille en fremtrædende rolle på enheden, der beskrives som en lille sort boks. Det fortælles videre, at Sonos er allerede i diskussioner med tjenesteudbydere som Netflix om at udvikle apps til platformen. Men selskabet overvejer også at lancere sin egen tjeneste, som de allerede har gjort med Radio.

Ifølge Bloomberg kommer den nye tv-boks på markedet i slutningen af 2024 eller begyndelsen af 2025.

Men allerede inden da, kan vi se frem til andre Sonos-nyheder. Gurman hævder, at hovedtelefonerne kan komme allerede til foråret, selv om det nok er mere realistisk at de kommer efter sommerferien.

I 2024 vil Sonos også opfriske Roam (læs vores anmeldelse her) og Arc lydbaren (anmeldelse). Sidstnævnte vil indholde teknologi fra opkøbet Mayht og vil være væsentligt dyrere end den nuværende udgave. Sidst, men ikke mindst, vil Sonos også lancere en opdateret subwoofer samt en business-udgave af Era 100 med indbygget ethernet.

Sonos lancerer typisk produkter to gange om året. I foråret kommer de typisk i marts eller april, mens anden runde lander i august eller september.

Læs mere: Patent afslører Sonos nye trådløse hovedtelefoner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.