×
GadgetsTophistorie

Sonos introducerer helt nyt produkt næste år

Sonos-bossen lover et produkt i en helt ny kategori næste år. Kan det være de sagnomspundne Sonos hovedtelefoner?

Næste år ved denne tid vil Sonos have lanceret et nyt produkt i en, for Sonos, helt ny produktkategori. Det fortalte CEO Patrick Spence under en regnskabsfremlæggelse. Der spekuleres i, at det er de sagnomspundne Sonos hovedtelefoner, der har været rygtet i årevis.

På trods af, at Sonos i år lancerede to nye Era-højttalere, er selskabets indtjening faldet med 5,5 procent. Men Spence lover, at der “sker store ting i 2024”, skriver The Verge.

“Dette er begyndelsen på en flerårig produktcyklus, hvor vi forventer at høste frugterne af vores udviklingsinvesteringer,” sagde Spence. “Denne cyklus begynder med vores indtræden i en ny multi-milliard dollar kategori i anden halvdel af året, som vil komplementere vores nuværende tilbud, glæde kunder og skabe øjeblikkelig indtjening.”

At Spence nævner udviklingsinvesteringerne ses som et tegn på, at det sandsynligvis handler om et sæt Sonos hovedtelefoner. Ifølge rygterne har Sonos længe udviklet på hovedtelefoner, der sømløst kan bruges på både wifi (derhjemme) og på mobilen (Bluetooth).

Hovedtelefonerne blev spottet i en tysk patentansøgning i februar måned sidste år, men siden har der været stille omkring produktet. I april måned sidste opkøbte Sonos hollandske Mayht. Et selskab, der har patent på ekstremt små højttalerenheder, der kan gøre højttalere op til ti gange mindre end i dag.

Ved sidste års regnskabsfremlæggelse fortalte Patrick Spence, at Sonos i de kommende år planlægger at gå ind i fire nye produktområder. Den første var Sonos Pro – en abonnementstjeneste rettet mod virksomheder, der blev lanceret i april måned.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.