Gadgets

Sonos lancerer bærbar højttaler til haven: Sonos Move

Sonos Move er Sonos første bud på en højttaler du kan tage med udenfor - den er født med bluetooth.

Rygterne talte sandt og Sonos bevæger sig nu fra stuen ud i haven med deres nye højttaler, Sonos Move. Ideen er, at den nye højttaler vil kunne bringe lyden fra dit Sonos system udendørs – og for den sags skyld også med til stranden, hvis du har lyst til at slæbe på den, for den er ganske tung.

Vandtæt og stødsikker

Sonos Move er næsten helt vandtæt, så hvis du efterlader den ude i en regnbye går det helt fint. Den kan i det hele taget klare en del – skulle du gå hen og tabe den lover Sonos også, at den fint holder til det. Move kommer med en dock, så når du ikke har den med kan du sætte den til at lade i docken.

Bluetooth giver nye muligheder

Move er udstyret med bluetooth, så for første gang kan du også tage en Sonos højttaler med til stranden og få den til at fungere. Du skifter imellem bluetooth og wifi på en knap på bagsiden. Der er også en tænd/sluk knap, så højttaleren kan sættes i stand by. Hvis du spiller musik fra appen vågner den automatisk.

Batteri du selv kan skifte

Sonos lover at batteriet i den nye Sonos Move kan holde til op til 900 opladninger. Og når det så begynder at blive dårligt kan du selv købe en batteripakke og skifte det uden at være et teknisk geni.

Pris og tilgængelighed

Prisen på den nye Move bliver 2.999 kr., hvilket placerer den i den høje ende – men har du allerede Sonos over det hele er det svært at argumentere imod, at dette er højttaleren for dig. Move kan købes fra d. 24 september hos Sonos’ forhandlere.

Du kan læse mere hos Sonos her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.