fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

Sony vil forøge produktionen af PlayStation 5

Sony har netop udmeldt, at de vil forsøge på, at øge produktionen af PlayStation 5. Dette kom frem i et interview, med det japanske medie Nikkei.

Der er efterhånden gået mange måneder siden PlayStation 5 blev lanceret i november, sidste år. Indtil videre er det stadig svært, at få fat på den meget eftertragtede konsol. Sony hævder dog, at de vil forsøge på, at øge produktionen i den kommende tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jim Ryan, CEO hos Sony interactive Entertainment, udtalte i interviewet, at der er flere grunde til, hvorfor det fortsat er svært at købe en PlayStation 5.

Forsyningen under den nye coronavirus var meget kompliceret, og vi var nødt til at begrænse distributionen til online. Udbud og efterspørgsel efter halvledere er stram på verdensplan. Vi beder vores leverandører om at tillade os at øge produktionen, som vil strømme ind på markedet i år.” Lyder det fra Jim Ryan.

På trods af forsynings- og distributionsproblemerne under Covid-19 pandemien, har det ikke forhindret PS5 i at snuppe titlen som den hurtigst sælgende konsol i USAs historie. Læs artiklen her: PlayStation 5 er den hurtigst sælgende konsol i USA

Med en forøget produktion lykkes det forhåbentligt Sony, at imødekomme den store efterspørgsel, hurtigst muligt.


Læs også: Sony lukker alligevel ikke PS Store på PS3 og PS Vita

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button