GamingTophistorie

Sony vil forøge produktionen af PlayStation 5

Sony har netop udmeldt, at de vil forsøge på, at øge produktionen af PlayStation 5. Dette kom frem i et interview, med det japanske medie Nikkei.

Der er efterhånden gået mange måneder siden PlayStation 5 blev lanceret i november, sidste år. Indtil videre er det stadig svært, at få fat på den meget eftertragtede konsol. Sony hævder dog, at de vil forsøge på, at øge produktionen i den kommende tid.

Jim Ryan, CEO hos Sony interactive Entertainment, udtalte i interviewet, at der er flere grunde til, hvorfor det fortsat er svært at købe en PlayStation 5.

Forsyningen under den nye coronavirus var meget kompliceret, og vi var nødt til at begrænse distributionen til online. Udbud og efterspørgsel efter halvledere er stram på verdensplan. Vi beder vores leverandører om at tillade os at øge produktionen, som vil strømme ind på markedet i år.” Lyder det fra Jim Ryan.

På trods af forsynings- og distributionsproblemerne under Covid-19 pandemien, har det ikke forhindret PS5 i at snuppe titlen som den hurtigst sælgende konsol i USAs historie. Læs artiklen her: PlayStation 5 er den hurtigst sælgende konsol i USA

Med en forøget produktion lykkes det forhåbentligt Sony, at imødekomme den store efterspørgsel, hurtigst muligt.


Læs også: Sony lukker alligevel ikke PS Store på PS3 og PS Vita

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.