×
TeknologiTophistorie

Supermarkeder flygter fra MobilePay

Mere end 700 supermarkeder har valgt at droppe MobilePay som betalingsløsning i den nære fremtid.

Muligheden for at betale med MobilePay, når du handler i supermarkedet, svinder i disse måneder. Nye gebyrer betyder nemlig, at butikkerne dropper betalingsløsningen med stor hastighed. Det fortæller finans.dk.

Allerede sidste år droppede benzintankkæden Circle K ud af MobilePay og nu meddeler supermarkedskæden Løvbjerg også, at betalingsløsningen snart er fortid. Også Dagrofa, der ejer Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb, vil i nær fremtid droppe betalingsløsningen.

“Fra d. 12 marts 2024 tager vi i Løvbjerg ikke længere imod MobilePay, som betalingsløsning i vores butikker. Årsagen er, at prisen stiger betragteligt,” skriver Løvbjerg på deres hjemmeside.

Hos Dagrofa mener man ikke, at det bliver et tab at droppe MobilePay:

– Vi kan se, at det er en af de betalingsløsninger, der bliver brugt absolut mindst. Derfor er det ikke noget, vi kommer til at tilbyde som samlet koncern fremover, siger Morten Vestberg, som er kommunikationschef hos Dagrofa, til finans.dk.

Vipps, der ejer MobilePay, har tidligere sagt at betalingsløsningen er presset af det faktum, at de ikke har adgang til NFC-chippen i iPhone. Det står dog til at ændres inden længe, da Apple efter længere tids pres fra EU gav efter for at åbne NFC-chippen for tredjepart.

Dagrofa står bag mere end 530 butikker, mens Løvbjerg har 17 supermarkeder rundt om i landet.

Læs også: Apple åbner iPhone for Mobilepay.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.