×
ElbilerTophistorie

Tag en dukkert mens du lader

Tesla vil tydeligvis gerne gøre ladeoplevelsen endnu bedre. I Tyskland er der netop opsat en swimmingpool ved Supercharger-stationen i Hilden.

Uagtet at opladningsteknologierne til elbiler konstant forbedres og gør opladningen endnu hurtigere, så er der immervæk nogle minutter, som skal slås ihjel. Det har Tesla tydeligvis også indset, så ved deres Supercharger i Hilden, Tyskland er der blevet opsat en mindre swimmingpool, hvor der kan tages en dukkert mens bilen lader.

I videoen ovenfor, lavet af David fra podcasten Tesla Welt Podcast, fremvises Supercharger-pladsen i Hilden som er en af Tysklands største. Den tilbyder 40 Superchargers, men også ladepunkter fra andre udbydere. Men stedets helt store attraktion er uden tvivl den nye Tesla Super Pool (!). Der er plads til fire personer ad gangen og opvarmes naturligvis af solceller.

Tag plads i loungen mens du venter

Vores naboer mod syd kunne godt tyde på at være testplacering, for Teslas opgradering af faciliteterne på deres Supercharger-placeringer. Her er nemlig også fornyeligt dukket en anden opgradering op, dog ikke i Hilden, hvor der nu er placeret et lounge-område med toiletter, madautomater og underholdning. De er opstillet i samarbejde med firmaet bk World. De har planer om placeringer 300 andre steder i Europa, men om det alle er i samarbejde med Tesla er ikke kendt.

I videoen ovenfor besøges den nye “cube lounge”, hvor faciliteterne gennemgås. Det ligner unægteligt en rar mulighed, når batteriet kalder på en ladepause.

Foto: Electrek.co

Tesla åbnede fornyligt de fleste af deres Superchargers herhjemme, så de kan benyttes af andre bilmærker. Om du får lov at hoppe i swimmingpoolen, hvis du ankommer i en ID.4, er dog ikke sikkert.

Disse Superchargers i Danmark er åbne for alle bilmærker

  • Hjørring ( 12 x 150 kW)
  • Haderslev (16 x 150 kW)
  • Randers (14 x 150 kW)
  • Ikast (12 x 250 kW)
  • Hedensted (16 x 150 kW)
  • Rødekro (16 x 150 kW)
  • Odense (16 x 250 kW)
  • Køge (26 x 150 kW)

Om faciliteterne ovenfor når Danmark bliver spændende. Der er endnu ingen forlydender om opsætningen af swimmingpoolen blot er en test, en marketinggimmick eller om det rent faktisk skal rulles ud til resten af verden.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.