fbpx

 

 

 

 

Elbiler

Tesla installerer Supercharger på Nürburgringen

Elon Musk og kompagni sørger for at føle sig hjemmme på Nürburgringen – nu har de installeret en permanent Supercharger ved banen.

Tesla tester i disse uger sin nye Model S prototype på den tyske racerbane Nürburgringen og gør sig store anstrengelser for at føle sig hjemme; firmaet har i hvert fald installeret sin egen Supercharger ved banen. Det melder Tesla selv ud i et Tweet.

Beskeden blev ledsaget af et foto, der kan ses øverst. I forhold til andre Supercharger-stationer ser den temmelig interimistisk ud, men Tesla meddeler i et andet tweet, at laderen er permanent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som vi tidligere har skrevet, er Elon Musk på en mission for at slå Porsches rekord på banen og bevise, at Tesla-bilerne stadig er de bedste elbiler på markedet. Tidligere på måneden meddelte Musk, at Tesla ville fragte en Model S til Nürburgringen – kort tid efter at Porsche satte rekord for femdørs-elbiler på banen.

Et vidne har, ifølge Electrek, fortalt at Tesla allerede har slået rekorden med sin nye Model S prototype med det såkaldte ”Plaid powertrain”, der lanceres i opdaterede Model S’er næste efterår. Men rekorden er ikke meldt ud officielt. Andre rygter hævder, at Tesla har booket sig ind på banen i næste uge for at lave et officielt rekordforsøg.

Back to top button