Gadgets

Telenor klar med eSim til Apple Watch

Telenor bliver det andet skandinaviske selskab, der lancerer en eSim-løsning.

Om en uges tid brydes teleselskabet 3’s “monopol” på eSim til Apple Watch. Den 30. november lancerer Telenor nemlig samme mulighed for at få sit Apple Watch koblet direkte på en LTE-forbindelse. Det melder Telenors svenske presseafdeling ifølge svenske Teknikveckan. Danske Telenor-kunder ser desværre ikke ud til at få muligheden samtidig, men der arbejdes på en løsning, lover Telenor.

“eSim er et højt prioriteret område, som vi selvfølgelig kommer til at tilbyde vores kunder. I øjeblikket arbejder vi sammen med vores strategiske partner for at blive klar til at tilbyde eSim og eSim produkter til vores kunder. På nuværende tidspunkt kan vi dog ikke melde en konkret tidshorisont ud,” skriver Kirsten Grumstrup fra Telenors danske presseafdeling til iNPUT.

eSim til smartphones

Med et eSim-abonnement bliver det muligt at foretage og modtage opkald på sit Apple Watch uden brug af mobiltelefonen – ren Dick Tracey-style. Herhjemme har teleselskabet 3 tilbudt løsningen siden maj måned til både Apple Watch Series 3 og det nye Series 4.

Det mest interessante spørgsmål er dog stadig ubesvaret; hvornår lancerer teleselskaberne elektronisk simkort på mobiltelefon-niveau? De seneste iPhone-modeller – XS, XS Max og XR – har alle mulighed for dobbelt sim, så længe det ene er eSim.

Læs også vores anmeldelse af Apple Watch Series 3 LTE eller Apple Watch Series 4 LTE.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.