×
Gadgets

iPhone X forsalg: Ekstrem efterspørgsel

Er 10.000 kroner for meget for en mobiltelefon? Ikke hvis man skal tage de første salgsprognoser for pålydende. Klokken 9.01 startede forsalget på den nye iPhone X – og den ser ud til at gå som varmt brød.

Der jubles over salget hos både elektronikkæden Power og hos teleselskabet Telia – og vil du forudbestille hos Apple, er der allerede fem seks ugers ventetid på telefonen.

Power

– Jeg havde forventet at det ville vildt, men ikke vildt. Baseret på den første times salg, forventer jeg at iPhone X sælger omkring 30 gange mere end iPhone 8 i forsalg, siger Mogens Betzer der er salg- og marketingsdirektør hos Power.

Telia

Også hos Telia opleves der stor efterspørgsel på den pebrede mobil:

– Der var 4.000 personer i kø ved vores butikker, da de åbnede – og endnu flere på hjemmesiden. Der er ekstrem efterspørgsel, siger pressechef Rasmus Avnskjold fra Telia.

3

Hos 3 bekræfter pressechef Rikke Juhl Hansen, at efterspørgslen er enorm – og klart overgår iPhone 7 lanceringen, som ellers var den hidtil største. Indtil videre er den mest populære telefon overraskende nok 256GB spacegrey.

Telenor

Også hos Telenor er der gang i butikken. iNPUT-læseren Svend Ole Jungersen Nielsen fortæller via vores Facebookside, at han er i kø for at bestille iPhone X på Telenors hjemmeside – og der er 7.234 personer foran ham. Han må vente mere end en time for at komme til at bestille.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Google wifi leverer godt internet til hele huset

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Huawei Mate 10 Pro er en utrolig smartphone til pengene

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.