×
ElbilerTophistorie

Tesla Model S beskyldes for at være ustabil

Godt nok er Tesla Model S Plaid hurtig. Men den egner sig ikke til banekørsel, mener franskmand, der har haft bilen med på Nürburgring.

Selv om en bil er dyr, er der ingen garanti for, at den kører godt. Det mener i hvert fald den kendte Youtuber og testkører Misha Charoudin, der har testet hurtige biler på Nürburgring i mange år. Efter en prøvekørsel hævder han, at Tesla Model S Plaid er både “farligt hurtigt og ustabil”.

Charoudin rejser bekymringer om bilens stabilitet og håndtering. Han hævder, at køretøjet opførte sig uforudsigeligt og farligt under hård acceleration.

I dele af videoen kan man se bilen delvist miste vejgrebet på nogle af hjulene i snævre sving, på trods af at den har tre motorer og drift på alle fire. Man ser også Charoudin undgå at træde på speederen og lade bilen trille, for ikke at skabe ubalance over ujævne veje.

Samtidig giver han bilens originale bremser kritik og siger, at de er “bløde som smør”.

Faktisk mener Charoudin, at Tesla Model S Plaid er mest behagelig at køre, når batteriet er ved at være tømt og “Plaid-effekten” forsvinder.

“For at være ærlig, med mindre kraft er bilen mere køredygtig. Det giver mere køreglæde,” forklarer Charoudin.

Klagerne stopper dog ikke ved køretøjets undervogn. Også Teslas firekantede yoke-rat får kritik for at være ubehagelig og for bredt til at styre sikkert. Han bemærker også at sæderne, selvom de er komfortable, ikke er optimale til banekørsel.

Så ved du det, hvis du en dag, vil have din Model S Plaid på bane …

Se Charoudins test af Tesla Model S Plaid i denne video.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.