Netflix

Første danske Netflix-serie får premiere til maj

The Rain, der er den første danske Netflix-serie, får global premiere den 4. maj.

Netflix satser hårdt på lokalt producerede serier – og den fjerde maj bliver det Danmarks tur, når den dystopiske The Rain får premiere på streamingtjenesten.

Historien begynder seks år efter at en virus har udslettet størstedelen af Skandinaviens befolkning. Et søskendepar tilslutter sig en gruppe unge overlevende og begiver sig ud for at finde ud af, om en ny verden er opstået et andet sted. I deres kamp for overlevelse opdager de, at der selv i en post-apokalyptisk verden er kærlighed, jalousi, og alle de problemer, der er forbundet med overgangen fra barn til voksen, som de troede, de havde efterladt, da civilisationen forsvandt.

Serien foregår i et trist og ødelagt København, hvor blandt andet Tivoli ikke længere ser så indbydende ud (se billederne, red).

The Rain
… og Rådhuspladsen ser ikke mindre uhyggelig ud.

I rollerne ses blandt andet Mikkel Boe Følsggard (Arvingerne, En kongelig affære) og Iben Hjejle. Serien er skrevet af Jannik Tai Mosholt, der også har skrevet afsnit af Borgen og Bedrag til DR1.

Ovenfor kan du se en spritny teaser-trailer til serien.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.