Teknologi

Toiletpapirs-beregner hjælper med at komme gennem corona-karantæne

Hvis du er bekymret for, om du har hamstret nok toiletpapir til en corona-karantæne, er der naturligvis hjælp at hente på nettet ...

En af de akutte og overraskende “bivirkninger” ved coronavirus og myndighedernes opfordring til at barrikadere sig indendørs, var et stormløb på supermarkedernes lagre af toiletpapir. I en periode virkede toiletpapir pludselig som en værdifuld ressource, som befolkningen åbenbart var rædselsslagne for at løbe tør for. 

Men nu er der hjælp at hente på nettet. Der er nemlig dukket et nyt værktøj op, der gør det muligt at beregne, hvor meget toiletpapir du behøver, for at komme gennem en eventuel karantæne. Så slipper du også for at tømme lageret foran andre trængende.

Jeps. How Much Toilet Paper er en web-baseret beregner der lader dig lave beregninger af din (og familiens) forbrug af toiletpapir. Indtast antallet af ruller, du har hamstret og antallet af daglige toiletbesøg, så knuser omregneren tallene for dig.

Nu er det jo ikke alle, der bruger den samme mængde papir ved toiletbesøget, men det er der også taget højde for. Det er også muligt at indstille mere avancerede parametre såsom hvor mange ark der er på hver rulle, hvor mange ark du bruger, hver gang du tørrer dig – og endda hvor mange gange du forventer at tørre dig på hvert toiletbesøg.

Corona
Toiletpapirs-beregneren i al sin vælde …

Som udgangspunkt beregner HMTP, at man tørrer sig fem gange per toiletbesøg, bruger 2 ark per tørring og at hver rulle har 160 ark. Personligt er jeg nok lidt mere sløset med antallet af ark, men sådan er det.

Er du ikke tilfreds med beregningerne, kan du i stedet forsøge dig med Got Paper? der er et lignede værktøj med lidt mere detaljerede informationer om dit forbrug …

Den eneste årsag til, at vi ikke på nuværende tidspunkt har oplevet flodbølger af denne type apps på mobiltelefonen, er nok, at både Apple og Google har valgt at afvise alle corona-relaterede apps der ikke kommer fra officielle kilder, såsom myndigheder.

Note: Denne artikel er ikke lavet for at støde nogen eller negligere farerne ved Corona-pandemien, men vi kan alle trænge til et smil …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.