×
Gadgets

Top 10: Årets mest læste nyheder

Året er ved at rinde ud, og i disse big data-tider er der, traditionen tro, gået inflation i at laves alskens lister over populære dit og dat fra året der gik. Hvem er vi til at bryde traditioner? Derfor har vi samlet en liste over de ti mest læste nyheder på iNPUT.dk i 2015.

Skal man tro listen, er Apple Music og det nye elektronikvarehus Power de store hit. Ud af ti pladser stjæler de nemlig to hver. Her er nedtællingen til årets mest læste nyhed. Vi starter med nummer 10 ….

10. Ny gadget laver mad på 30 sekunder
2015_0507_genieDen fungerer lidt på samme måde som kapsel-kaffe; sæt en kapsel i maskinen, vent 30 sekunder og, voila, så har du i dette tilfælde et måltid mad. Genie, som maskinen hedder, er på størrelse med en kaffemaskine og kan lave en hel stribe måltider, baseret på dehydrerede ingredienser. Læs den igen her (åbner i ny fane).

09. Bluetooth-cykellygter virker også som blinklys
Screen+Shot+2015-10-23+at+10.22.27Da vi skrev om de smarte nye Bluetooth-cykellygter i oktober, var det endnu ikke sikkert, at de samlede penge nok sammen til at blive realiseret. Her et par måneder senere har de samlet mere end syv gange det beløb, de bad om. Læs den igen her (åbner i ny fane).

08. Power åbner dørene på mandag – vi har tjekket priserne!
Jesper Boysen er administrerende direktør for Power.Vi tjekkede Powers åbningssalgspriser og køtilbud op imod Pricerunners index af de allerbilligste priser. Det var et hit. Hvem vil ikke gerne spare penge? Læs mere her (åbner i ny fane).

07. TV: Tusinder i kø til åbning af Power-varehus
2015_0817_powerEfter at have ventet i lidt over to døgn, fik Mathias Arneke, her til morgen, endelig lov til komme ind og svinge dankortet i de hellige elektronikhaller hos Power. Han sad forrest i køen, der ved åbningstid klokken 06.00 var vokset til adskillige tusinde mennesker, og kunne derfor vælge og vrage mellem tilbuddene. Gense videoen her (åbner i ny fane).

06. Lily Camera: Dronen der følger dig og filmer dig!
lilyDroner er blevet mere end almindeligt populære, men “problemet” for dem der gerne vil bruge droner til action sport som eksempelvis skateboarding, snowboarding og mountainbiking, er at de fleste droner skal styres fra en telefon eller tablet – og det er lidt svært at have med at gøre mens man drøner afsted ned ad pisten. Det kan Lily Drone lave om på. Læs mere her (åbner i ny fane).

05. Sådan får du Apple Music i morgen
2015_0629_applemSå er dagen som Apple-fans ser frem til og som Spotify gruer for oprunden: Apple åbner for sin nye Apple Music-tjeneste, der både er en streaming-konkurrent til Spotify og en 24-timers radiostation, der kan høres over hele verden. Læs mere her (åbner i ny fane).

04. Guide: Få bedre wifi i hjemmet
linksysHakker filmen når du ser Netflix i soveværelset, eller er din downloadhastighed væsentlig ringere i køkkenet end i stuen? Så er der formentlig noget i vejen med dit wifi netværk. Vi guider dig til et bedre netværk derhjemme. Læs guiden her (åbner i ny fane).

03. iOS 9 er rigtigt godt nyt for dig med en ældre iPhone
2015_0916_ios9Apple loved at optimere sit nye styresystem, så det kørte gnidningsfrit selv på ældre iPhone-modeller. Men blev det egentlig bedre? Læs artiklen her (åbner i ny fane).

02. Sådan slipper du for at betale for Apple Music
2015_1111_applemusicEfter de tre måneders gratis prøvetid er det ikke alle, der har lyst til at fortsætte med Apple Music. Læs her hvordan du slipper ud af kløerne på Apple Music, når prøveperioden udløber og du foretrækker Spotify eller en af konkurrenterne. Læs her (åbner i ny fane).

01. Video gør grin med Apples nye MacBook
2015_1218_topti_001En “ingeniør” fra Apple fortæller hvordan Jony Ive udviklede Apples MacBook-computer. Videoen gik lynhurtigt viralt. Gense den her (åbner i ny fane).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.