×
Gadgets

Blue lancerer trådløse hovedtelefoner med aktiv støjreduktion

Det sidste års tid er de ellers altdominerende Bose blevet udfordret ganske voldsomt på deres flagskibsprodukt, Quiet Comfort, der er et sæt hovedtelefoner med aktiv støjreduktion. Producenter som Sennheiser, Sony (Læs vores anmeldelse af Sony 1000X her) og B&O Play er kommet med konkurrerende produkter – og nu kommer også Blue, som ellers er mest kendt for mikrofoner, med en konkurrent til Boses Quiet Comfort 35.

To drivere

Hvor de fleste hovedtelefoner har en enkelt driver i hver ørekop, der skal levere både selve lyden og støjreduktionen, så har Blues nye headset, Satellite, to drivere i hver kop – en til lyd, en til støjreduktion. På den måde bliver lydkvaliteten bedre end tilsvarende hovedtelefoner med kun en enkelt driver, hævder Blue.

AptX og Bluetooth 4.1

Ud over de to drivere har Satellite også de mere “klassiske” specifikationer og understøtter AptX som mange Android telefoner bruger til at forbedre lydkvaliteten, og den nyeste Bluetooth standard, 4.1.

Der er ikke nogen lanceringsdato på hovedtelefonerne fra Blue, og der er heller ingen priser. Det tætteste vi kommer på er, at de er at finde i butikkerne i løbet af i år.

 

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.