×
TophistorieTV 2 Play

TV 2 Play bliver dyrere for eksisterende kunder

Tidligere på året blev prisen på TV 2 Play hævet for nye kunder. Nu er turen så kommet til de eksisterende, som får forhøjet deres priser.

Som vi kunne berette tilbage i juni, så hævede TV 2 Play priserne for nye kunder. Årsagen blev begrundet med øgede udgifter til blandt andet sportsrettigheder. På daværende tidspunkt gik eksisterende kunder fri af stigningen, men nu melder TV 2 således ud at stigningen nu vil gælde alle.

Favoritpakken – fra oktober 2022:

  • Favorit med reklamer 129,- kroner pr. måned (før 109,- kroner)
  • Favorit uden reklamer 159,- kroner pr. måned (før 139,- kroner)

Favorit + Sport – fra oktober 2022:

  • Favorit + Sport med reklamer 189,- kroner pr. måned (før 169,- kroner)
  • Favorit + Sport uden reklamer 219,- kroner pr. måned (før 199,- kroner)

Basis-pakken, som udelukkende indeholder TV 2s programmer on-demand, ser således ud til at gå fri. Prisen forbliver derfor 49,- kroner pr. måned med reklamer eller 79,- kroner pr. måned uden reklamer.

TV 2 Play har i en mail til deres kunder begrundet stigningen med følgende:

“Vi har store ambitioner for TV 2 PLAY og styrker hele tiden vores indhold inden for underholdning, reality, fiktion, dokumentar, aktualitet og sport. Lige nu køber vi blandt andet nye og forlænger eksisterende sportsrettigheder. Udvalgte sportsbegivenheder sendes direkte på TV 2, som du kan se med din pakke. Eksempelvis har vi sikret os rettigheden til kampe med herrelandsholdet i fodbold – herunder FIFA VM 2022, der sendes til november”

TV 2 oplyser i samme mail, at prisen automatisk ændrer sig fra den 4. oktober.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.