×
Fremtidens HjemTophistorie

Twinkly tænder for det intelligente julelys

Italienske Twinkly går all-in på intelligent julebelysning i år.

Da Signify sidste år lancerede deres intelligente juletræskæde, Philips Hue Festavia, viste den sig endog særdeles populær. Den blev udsolgt på rekordtid. Men Signify er ikke de eneste, der har set sig lune på julen. Italienske Twinkly går nemlig all-in.

Ikke alene har de en konkurrerende juletræskæde i butikken. De udvider jule-sortimentet med lysprodukter, der omdanner hele huset til en lysende jule-fejring.

Twinkly Plus er designet dem der virkelig sætter pris på julen. Det er en pakke, der gør det muligt at svøbe hele ejendommen i julelys. Den nye Twinkly Plus-serie indeholder blandt andet en Plus Controller samt fem af Twinklys mest populære produkter, Icicle, Strings, Dots, Curtain og S14.

Den medfølgende 4-ports Plus Controller kan håndtere fire Twinkly Plus-kilder og op imod 1.000 smart-LED’er på en gang. Lys, der kan levere animationer i over 16 millioner farver. Controlleren kan tilsluttes via WiFi eller Ethernet-kabel for stabilitet, og har du store ambitioner, kan du kombinere flere Plus Controllere via appen for endnu større opsætninger. 

Twinkly
Med Twinkly Plus pakken kan du få hele nabolaget i julestemning.

Lysende grankogler

Har du knapt så store ambitioner, lancerer selskabet også en intelligent udgave af den klassiske grankogleformede lyskæde. Twinkly C9 Faceted LED-lyskæden kan lyse med over 16 millioner forskellige farver. Den kan styres via din smartphone med så præcis kontrol, at du kan styre hver enkelt lille LED-lys. 

Selskabet lover dog, at det hele er ntuitivt bygget op, så alle let vil kunne skabe store, sammenhængende lysværker. Det hele kan også stemmestyres med services som Google Assistant. Lyskæderne er desuden bygget til at holde til al slags vejr og kommer i to versioner på henholdsvis 12 og 24 meter.

Twinkly
Twinkly C9 Faceted LED leverer intelligente grankogler.

Begge de nye produkter understøtter Amazon Alexa, Google Assistant og Homey. Twinkly Plus pakken sælges for 4.717 kroner, mens C9-koglerne kan købes for mellem 761 og 1.446 kroner alt efter længden på lyskæden.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.