Gaming

Twitch udgiver åben beta af app til Apple TV

Der er en officiel udgave af Twitch på vej til Apple TV og du kan prøve den lige nu. Her er opskriften for at få betaen installeret på Apple TV.

Den populære gaming-streamingtjeneste Twitch har udgivet en åben beta af sin kommende Apple TV-app via TestFlight. Ttjenesten har ikke tidligere været officielt repræsenteret på Apple TV, men indholdet har kunnet tilgås fra en række tredjepartstjenester.

Gennem den officielle app til Apple TV får brugere adgang til en række af de funktioner, der forventes fra Twitch. Deriblandt live streaming, chat  og mere. Via forsiden kan man bladre gennem populære spil og populære kanaler. Når et spil vælges, kan man se live-kanaler, populære videoer og populære klip.

Sådan får du betaen installeret på dit Apple TV :

  • Sørg for at appen TestFlight er installeret både på iPhone og på Apple TV.
  • Klik på dette link på din iPhone – det er til den åbne invitation.
  • Klik på Twitch-logoet
  • Åben TestFlight på Apple TV og installer Twitch.

Husk at du skal være logget ind på den samme Apple ID på begge enheder for at få det til at virke. Det er uvist hvornår den endelige udgave af appen lander.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.