×
ElbilerElbiler

Video: Ameldelse af Nissan Leaf 2018

Nissans Leaf i den nye udgave kører bedre, ser bedre ud og er fornuftigt prissat. Men der mangler stadig det sidste.

Elbilerne bliver stadig mere populære i Danmark, og samtidig bliver producenterne bedre til at lave dem. Batterierne bliver hele tiden forbedret, og autopiloten bliver smartere, for hver ny model der kommer, så hvornår er det rigtige tidspunkt at slå til? En af de producenter, som producere en elbil, der er en reel købsmulighed (læs: koster ikke det samme som en Tesla) er Nissan med deres Leaf serie. I denne video går vi i gennem hvad autopiloten kan præstere, hvor langt du reelt kan køre på en opladning og hvordan sådan en bil ser ud indvendigt og udvendigt.

Nissan Leaf 2018

Design
Funktioner
Ydelse
Pris

Pris: 283.880 kr.

Nissan Leaf i 2018 udgaven er en enorm forbedring fra tidligere versioner - og prisen er fornuftig. Men der er stadig væsentlige mangler.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.