×
Konkurrence

AFSLUTTET: VIND JBL Everest 100 headphones

Konkurrencen er afsluttet og den heldige vinder er kontaktet.
Vi sætter et par trådløse headphones fra JBL på højkant!

De trådløse JBL Everest 100 in-ear headphones har bluetooth, hvilket gør det nemt for dig at tilslutte din telefon. Udover at du får en god lydkvalitet med JBL Pro Audio, har disse headphones op til 8 timers batterilevetid, indbygget mikrofon og kommer med tre forskellige typer af earplugs i forskellige størrelser.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at besøge vores Facebook side på nedenstående link og besvare et spørgsmål vedr. JBL Everest 100.

Link: iNPUT’s Facebook side

Held og lykke!

Konkurrencen løber en uge, hvorefter den heldige vinder trækkes og kontaktes direkte.

Vi laver løbende flere konkurrencer med mulighed for at vinde andre lækre præmier. Hvis du vil holde dig opdateret, så smid et like efter iNPUT’s Facebook side – her kan du udover at finde konkurrencer også finde gadgetnyheder mm.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.