fbpx

 

 

 

 

ElbilerTophistorie

VW bekræfter at ID.4 får anhængertræk

Volkswagen har i en video bekræftet, at den kommende ID.4 får anhængertræk og kan trække op til 1.900 kilo.

For mange bilejere har det stor betydning, om biler har krog eller ej. Derfor vil det nok glæde en del, at den kommende Volkswagen ID.4 får anhængertræk. Endda med mulighed for at trække helt op til 1.900 kilo, et tal der p.t. kun overgås af Tesla Model X (2.250 kilo).

Krogen vises i en ny video, som Volkswagen har offentliggjort. I videoen vises forskellige fordele ved ID.4 og altså deriblandt også muligheden for at trække en trailer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I skrivende stund er, så vidt vides, kun tre elbiler i Danmark godkendt til en krog, der må trække 1.800 kilo eller mere, nemlig Audi e-tron, Mercedes EQC og så altså Tesla Model X.

Andre elbiler med krog må trække langt mindre: Hyundai Kona (300 kilo), Jaguar i-Pace (750 kilo) og Tesla Model 3 (910/1.000 kilo).

Herover videoen fra Volkswagen. Produktionen af ID.4 er allerede gået i gang og forleden viste VW de første billeder fra kabinen, men bilen bliver først officielt præsenteret for verden 24. september. Bilen skal være en direkte konkurrent til Teslas kommende Model Y og vil komme på markedet i både Europa, USA og Kina – modsat ID.3’eren, der er en rent europæisk bil.

Back to top button