ElbilerTophistorie

VW bekræfter at ID.4 får anhængertræk

Volkswagen har i en video bekræftet, at den kommende ID.4 får anhængertræk og kan trække op til 1.900 kilo.

For mange bilejere har det stor betydning, om biler har krog eller ej. Derfor vil det nok glæde en del, at den kommende Volkswagen ID.4 får anhængertræk. Endda med mulighed for at trække op til 1.200 kilo, eller 1.400 kilo, hvis man vælger ID.4 GTX.

Krogen vises i en ny video, som Volkswagen har offentliggjort. I videoen vises forskellige fordele ved ID.4 og altså deriblandt også muligheden for at trække en trailer.

I skrivende stund er, så vidt vides, kun tre elbiler i Danmark godkendt til en krog, der må trække 1.800 kilo eller mere, nemlig Audi e-tron, Mercedes EQC og så Tesla Model X (2.250 kilo).

Andre elbiler med krog må trække langt mindre: Hyundai Kona (300 kilo), Jaguar i-Pace (750 kilo) og Tesla Model 3 (910/1.000 kilo).

Herover videoen fra Volkswagen. Produktionen af ID.4 er allerede gået i gang og forleden viste VW de første billeder fra kabinen, men bilen bliver først officielt præsenteret for verden 24. september. Bilen skal være en direkte konkurrent til Teslas kommende Model Y og vil komme på markedet i både Europa, USA og Kina – modsat ID.3’eren, der er en rent europæisk bil.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.