fbpx

 

 

 

 

ElbilerTophistorie

Volkswagen viser nye billeder fra interiør i ID.4

Volkswagen løfter endnu mere af sløret for den kommende ID.4 SUV der ventes lanceret endeligt i løbet af september

Volkswagen er godt igang med produktionen af deres kommende ID.4 SUV, men indtil videre har vi stort set kun set billeder af ydersiden af den nye bil. Nu har Volkswagen dog vist nye billeder frem af interiøret i ID.4, og det ser ud til, at tyskerne har skelet en smule til Tesla for at få inspiration til designet. I hvert fald er det noget mere minimalistisk end det, vi tidligere har set fra Volkswagen – også på deres nært forestående ID.3.

Diskret design

Volkswagen kalder selv designet for “lightweight”, hvilket giver god mening; der er virkelig ikke mange knapper sammenlignet med forrige biler fra tyskerne, og selv om der er langt til den helt rene stil i for eksempel Teslas Model 3, så er det stadig tydeligt, at trenden går imod en større skærm med mange funktioner udelukkende tilgængelige via skærmen i midten af instrumentbrættet. Ligesom på Model 3 “hænger” instrumentbrættet nærmest i luften i stedet for at være koblet sammen med en midterkonsol. Det giver et renere og mere diskret design.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vinduesviskere får eget panel

Der er dog blevet plads til et lille sæt knapper bag rattet der styrer eksempelvis vinduesviskerne, hvilket er en klar forbedring over Model 3, hvor vinduesviskerne også skal styres fra skærmen – det har givet forskellige problemer tidligere, blandt andet har en mand sagsøgt Tesla fordi han kørte galt imens han fumlede med at finde vinduesviskerne i menuen – faktisk er måden at styre vinduesviskerne blevet dømt ulovlig i Tyskland, hvilket gør det endnu mere klart, hvorfor ID.4 har et seperat panel til at styre dem.

ID.4 kommer i år

ID.4 bliver endeligt afsløret i løbet af denne måned og de første biler ventes at kunne leveres senere i år i Europa. Der er ingen meldinger fra Volkswagen om, hvornår ID.4 kommer på andre markeder.

Se alle billederne af ID.4’s interiør i galleriet herunder:

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button