×
TeknologiTophistorie

Nu skifter Apple Watch brugerfladen udseende

Styresystemet watchOS 10 vil give Apple Watch en helt ny brugerflade med fokus på widgets.

Til efteråret får dit Apple Watch en helt ny brugerflade. Ifølge Bloombergs Mark Gurman vil watchOS 10 nemlig indeholde den største designændring på urets brugerflade siden lanceringen i 2015. Der skal ikke længere være fokus på de enkelte apps, men derimod widgets, hævdes det.

Ændringerne vil gælde for både eksisterende og nye Apple Watch-modeller.

Mark Gurman har virkelig gode kilder hos Apple, så hans rygter er værd at bemærke. Han tager sjældent helt fejl. Gurman har tidligere nævnt, at watchOS 10 ville indeholde “store ændringer”, men i denne uges nyhedsbrev går han mere i detaljen.

Formålet med den nye brugerflade er at gøre det nemmere at tilgå data fra forskellige apps. I stedet for at åbne apps, skal informationerne samles på en ny skærm i form af widgets.

watchOS 10
Eksempler på Siri-urskiven.

Gurman skriver, at det minde en smule om den nuværende Siri-urskive, der “giver dig nyttige oplysninger, når du har brug for dem i dagens løb”.

Men i modsætning til Siri-urskiven, vil den nye brugerflade være tilgængelig oven på andre urskiver.

Gurman fortæller også, at Apple sandsynligvis vil gøre den nye brugerflade til et “frit valg”, hvis man foretrækker at beholde den eksisterende brugerflade.

watchOS 10 vil blive vist frem under Apples udviklerkonference, WWDC, til juni, sammen med iOS 17 og macOS 14. Det forventes også, at Tim Cook vil præsentere det længe ventede AR / VR-headset.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.