fbpx

 

 

 

 

TeknologiTophistorie

Windows 11 betaen ude – sådan installerer du den

Microsoft har frigivet den første 'rigtige' beta af Windows 11 og den anses for at være forholdsvis stabil. Se her, hvordan du får den.

Mens de tunge udviklere, de såkaldte Insiders, har haft adgang til Windows 11 siden styresystemet blev annonceret, har ‘almindelige’ betatestere først fået adgang nu. Når Microsoft lægger systemet i beta, betyder det, at de anser styresystemet for at være rimelig stabilt (det er trods alt en beta) og at alle opdateringer er pålidelige og valideret af Microsoft.

Dermed bliver det også interessant for ikke-nørder at installere det nye styresystem, der ikke bare byder på et spritnyt design, men også kan afvikle Android-apps. Vi har lavet en oversigt over de 7 væsentligste nye funktioner her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Har du mod på at prøve Windows 11 betaen af, har vi lavet en opskrift herunder. Vær dog opmærksom på, om din enhed kan tackle styresystemet. Det er nemlig levet væsentlig mere kræsent. Læs systemkravene igennem og vær specielt opmærksom på afsnittet der omhandler Trusted Platform Module (TPM) 2.0. Det er en sikkerhed i nyere processorer, der er påkrævet af Windows 11.

Med det af vejen er det ret ligetil at få Windows 11 betaen på computeren:

  1. Gå til Indstillinger –> Opdateringer & Sikkerhed –> Windows Insider Program. Klik på Kom i gang.
Windows 11

2. Link din Microsoft-konto. Du kan ikke bruge en lokal konto hos bbeta-programmet uden væsentlige omveje.

3. Vælg hvilken kanal du vil deltage i. Beta-kanalen, naturligvis.

4. Genstart din computer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

5. Gå til Indstillinger –> Opdateringer & Sikkerhed og søg efter opdateringer.

6. Vent på at det installeres og følg Windows 11-vejledningen herfra.

Back to top button