fbpx

 

 

 

 

TophistorieYouTV

Prøv YouTV gratis i hele december

Nuuday-tjenesten YouTV har åbnet for en 30-dages prøveperiode, så du kan prøve tjenesten gratis i hele december. Det gælder kun i december.

Da streaming-tjenesten YouTV, der er ejet af TDC / Nuuday, åbnede i september, var det uden mulighed for prøveperiode. Men nu giver YouTV potentielle kunder en “julegave” i form af et prøveabonnement, hvor man får lov at bruge 10 point på at vælge kanaler og tjenester.

Muligheden for prøveperiode er dog ikke permanent: Den udløber igen den 4. januar 2021, men i december kan du altså tjekke ud, om YouTV er noget for dig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

YouTV er en anderledes streaming-tjeneste, der giver mulighed for selv at vælge de kanaler og tjenester, man vi have. Alle tv-kanaler koster 1 point mens streaming-tjenester koster fra 2 til 6 point. Med prøveabonnementet får man 10 point at lege med.

Blandt de tilgængelige streaming-tjenester er blandt andet HBO Nordic, Viaplay og C More.

Ud over de kanaler, man selv vælger, giver YouTV også adgang til Yousee Xee, Paramount+, Fox+ samt alle DR’s kanaler.

Hvis abonnement opsiges igen inden prøveperiodens udløb, kommer der ingen regning. Vælger du at fortsætte, eller glemmer du at afmelde, bliver der trukket 299 kr. om måneden, når prøveperioden er udløbet.

YouTV kan ses fra computere, smartphones, tablets og – siden slutningen af oktober – også på Apple TV.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du kan læse mere om tilbudet hos YouTV, hvor du også kan prøve at mixe kanaler uden tilmelde dig.

Back to top button