GadgetsTophistorie

Apple HomePod er genopstået – og den kommer til Danmark

Den genopstandne Apple HomePod kan måle temperatur og luftfugtighed – og den har fået nyt design. Og så kommer den til Danmark.

To år efter at Apple lagde den originale HomePod højttaler i graven, er den genopstået med nyt design. Endnu bedre er det, at den kommer til Dannmark. Prisen bliver 2.599 kroner og den bliver, ligesom HomePod mini, tilgængelig i løbet af foråret.

Ganske nonchelant har Apple ikke udsendt pressemeddelelse om den nye generation af HomePod, men højttaleren optræder allerede på selskabets hjemmeside. Også den danske.

Her kan man se, at den fås i to farver, nemlig sort og hvid. Den har forbedrede smarthome-funktioner i forhold til første generation, ligesom den kan måle temperatur og luftfugtighed.

Den nye HomePod understøtter også Sound Recognition, som er en funktion, der også understøttes af andre Apple-enheder. På HomePod kan denne funktion lytte efter røg- og kuliltealarmer og sende en notifikation direkte til din iPhone, hvis en lyd identificeres. Denne funktion lanceres dog først til foråret med en fremtidig softwareopdatering.

Den nye HomePod understøtter også Matter-standarden, der gør den kompatibel med en række andre Matter-kompatible produkter.

Mest synligt er dog designændringen. Touch-brugerfladen på toppen lyser nu op over hele overfladen, lige som den gør på HomePod mini.

Apple HomePod

Bag højttalergitteret er der sket en hel del. Den nye Apple HomePod har fem højttalerenheder i modsætning til de syv som den første generation havde. Den får regnekraft fra S7 chippen. Altså bedre end HomePod mini, der er udrustet med S5 chippen. Til gengæld er der også skåret ned på mikrofoner. Den nye HomePod har fire, hvor den oprindelige HomePod havde seks.

I USA vil højttaleren være tilgængelige den 3. februar. Præcis hvornår HomePod og HomePod mini kommer på hylderne herhjemme er endnu uvist.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.