Gadgets

Apple inviterer til event d. 30. oktober med sædvanlig kryptisk invitation

Apples nyeste iPad ventes at blive lanceret på et event i New York sidst på måneden.

I vanlig kryptisk stil har Apple her til aften sendt invitationer ud til et event i New York d. 30 i denne måned. Eventet bliver altså ikke holdt på hjemmebane i Cupertino, Californien, men i stedet i Brooklyn, New York. Det er i øvrigt helt efter “bogen” at andre events, der ikke er iPhone, bliver holdt andre steder i USA end Apples hovedkvarter. Det er i øvrigt interessant, at selve stedet er et operahus, og teksten siger ikke meget: “Theres more in the making” – hvilket måske kunne tyde på, at Apple lancerer kreative værktøjer på eventet.

99% sikkert: Nye iPad Pro modeller

En ting ligger næsten fast, hvis man skal tro på rygterne på nettet: Eventet kommer som minimum til at indeholde en ny version af iPad Pro – det har vi i øvrigt selv skrevet om flere gange. Der kommer formentlig en opdatering der vil betyde, at den “store” iPad forbliver 12,9″ men skrumper fysisk på grund af mindre kanter. Derudover vil den mindre 10,5″ vokse til 11″ – uden dog at blive fysisk større. Igen på grund af mindre kanter.

Næsten sikkert: Nye Macs

Apple ventes også at lancere ny udgave af deres MacBook – der måske i øvrigt afløser MacBook Air, der ventes at være på vej ud. Det ville også give mening, eftersom Apple tidligere har droppet “Air”-betegnelsen på iPad og nu har iPad og iPad Pro. På denne måde vil der være MacBook og MacBook Pro.
Derudover kunne vi også få opdateringer på iMac (Og evt. iMac Pro) og endda en helt ny Mac Mini, hvilket er et stort ønske for mange.

iNPUT er som eneste danske medie inviteret til eventet i New York.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.