GadgetsTophistorie

Apple lancerer pudseklud til 179 kroner

Et nyt produkt sneg sig under radaren under gårsdagens Unleashed-event; en pudseklud til de nye MacBook Pro-skærme.

Apple lancerede endnu et produkt under gårsdagens Unleashed-event, men det gik under radaren. Det er nemlig en pudseklud, der kan bruges til skærmene på de nye MacBook Pro-maskiner med M1 Pro og M1 Max chips. Kluden er ikke med i æsken, når man køber computerne, den skal tilkøbes som ekstraudstyr og prisen er: 179 kroner.

Det er ikke nogen aprilsnar. Pudsekluden har endda fået sin egen produktside i Apple Store. Der er allerede flere ugers leveringstid på kluden – og vil du have den inden 25. november, skal du betale 115 kroner yderligere for levering.

På produktsiden kan man læse, at kluden er “lavet af et blødt materiale, der ikke ridser. Den kan bruges til sikker og effektiv rengøring af enhver Apple-skærm, inklusive glas med nanotekstur”. Kluden angives da også til at være “kompatibel” med stort set alle Apple-enheder.

Den pebrede pudseklud er prydet med et Apple-logo på den ene side, men derudover fremgår det ikke, hvordan den adskiller sig fra en helt almindelig mikrofiberklud.

Pudsekluden er i øvrigt ikke lavet specifikt til de nye M1-MacBook Pro’er, men først nu er den til at købe i løssalg. Tidligere har pudsekluden fulgt med i æsken, når man købte et Apple Pro Display XDR – en ekstern skærm med en prislap på minimum 42.999 kroner (uden stand, der koster 8.699 kroner ekstra). I det mindste følger kluden med gratis …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.