×
GadgetsTophistorie

Apple Unleashed: MacBook Pro-event på mandag

Apple holder event på mandag. Titlen er Unleashed og det er næsten ikke til at komme udenom MacBook Pro med M1X-processor ...

Apple har her til aften annonceret endnu et event. Det løber af stablen på mandag den 18. oktober og har fået titlen Unleashed. Som det ses på billedet antyder grafikken nærmest en tur i Hyperspace. Det kræver ikke meget fantasi at forestille sig, hvad der er på menuen.

Det er naturligvis de nye MacBook Pro-maskiner, som Bloomberg allerede i forrige uge kunne fortælle var “lige om hjørnet”.

Det siges, at Apple vil introducere både 14 tommer og 16 tommer udgaver af MacBook Pro med efterfølgeren til den meget roste M1-chip. Den såkaldte M1X-processor, som den er blevet døbt i medierne.

Apple Unleashed bliver endnu engang et streamet event, som alle kan følge med i. Det foregår via alle de sædvanlige kanaler, altså Apples hjemmeside, Apple TV, Youtube og Apple TV-app’en på iPhone, iPad og Mac-computere.

De nye MacBook Pro-maskiner forventes i øvrigt at være udrustet med mini-LED skærm, HDMI-stik, stik til SD-kort, MagSafe-oplader og meget mere. Det forventes også at Apple dropper den overflødige Touch Bar til fordel for mere traditionelle funktionstaster.

Designet liver, ifølge rygterne, ændret, så det kommer mere i tråd med det “kantede” look på iPhone og iPad Pro og iMac.

Vi er tilbage med flere rygter og opdateringer om eventet i de kommende dage. Herunder “invitationen”:

Apple Unleashed
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.