fbpx

 

 

 

 

Apple TV+Tophistorie

Apple One-abonnement bekræftet i kildekode

Inden tirsdagens event bekræfter kode, at Apple arbejder på et samlet Apple One-abonnement på Apple TV+, Arcade og muligvis også iCloud.

I juni måned gik der rygter om, at Apple ville lave et samlet abonnement på en række tjenester under navnet Apple One. Det rygte lader til at være blevet bekræftet af kildekode i Apple Music-app’en til Android. Det er websitet 9to5Mac, der har været inde og pille i koden og fundet flere referencer til Apple One.

Det er usikkert præcis hvilke af Apples tjenester, der vil være dækket af det nye abonnement, men 9to5Mac er ret sikker på, at Apple Music er en del af pakken. I app’en står der blandt andet: ”Your Apple Music subscription will be included in Apple One starting %s. You will not be charged for both subscriptions”.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der spekuleres I, at One vil dække over abonnementer på Apple Music, Apple TV+, Arcade og – muligvis – også ekstra lagerplads i iCloud. Derudover skal pakken give adgang til Apple News i de lande, hvor det er tilgængeligt. Det kunne tyde på, at der kommer forskellige One-pakker i forskellige regioner og lande.

Herhjemme har vi adgang til både Music, TV+ og Arcade, hvorfor et samlet abonnement på de tjenester, der samlet koster 160 kroner om måneden, vil give mening herhjemme.

Der er naturligvis ingen garantier for at Apple One bliver til noget som helst – og hvis det gør, er det langt fra sikkert, at det rulles ud over hele verden. 

Apple har indkaldt til et event tirsdag aften, dansk tid, med titlen Time Flies. Det forventes at der lanceres et nyt Apple Watch og en ny iPad. Måske bliver Apple One også præsenteret. Eller måske gemmes det til det iPhone 12-event, der forventes at komme til oktober.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button