TeknologiTophistorie

Apple Pay tilbyder “Køb nu – Betal senere”-funktion

I første omgang tilbydes funktionen i hjemlandet USA. Her kan brugerne opdele køb i mindre bidder og betale uden renter direkte i Apple Pay.

Apple introducerer nu en funktion i Apple Pay, der tillader brugerne at udskyde betalingen. Den er i første omgang tilgængelig på det amerikanske marked, uden en dato for udbredelse til resten af verden.

Funktionen tillader at splitte betalingen i fire dele, som betales tilbage over seks uger. Uden renter og gebyrer. Alt sammen foregår i Apples Wallet-app, hvor brugeren både ansøger om og kan håndtere deres lån.

Beløbsgrænsen der kan splittes går fra $50 til $1.000 dollars (cirka 350 til 6.800 kroner). Apple oplyser i deres pressemeddelelse at de har stort fokus på brugernes “finansielle helbred” med funktionen. Udrulningen af funktionen starter med invitationer til udvalgte brugere og udvides derfra.

“Der er ingen løsning, som passer til alle, når det kommer til hvordan mennesker styrer deres penge. Mange mennesker ser efter fleksible måder at betale på, hvorfor vi er begejstrede for at tilbyde vores kunder Apple Pay Later,” udtaler Jennifer Bailey, som er Apples videpræsident for Apples betalingsløsninger. “Apple Pay Later er designet med vores brugeres finansielle helbred i fokus, så der er ingen gebyrer eller renter og kan bruges og håndteres i Wallet. Det gør det lettere for forbrugerne at træffe oplyste og forsvarlige lånevalg.”

Læs også: Nu kan du bruge Dankort med Apple Pay

Låneprocessen foregår direkte i Wallet, hvor brugeren kan ansøge om det ønskede beløb. Herefter er muligheden for opdeling tilgængelig ved alle transaktioner, der understøtter betalingsløsningen fra Apple.

Om funktionen når Danmark oplyses ikke. Apple Pay har dog mødt modvind i form af Margrethe Vestager i EU.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.