fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Bekræftet: OnePlus 8 får trådløs opladning

OnePlus bekræfter nu selv, at den kommende OnePlus 8 får trådløs opladning. Telefonen lanceres i næste uge ved et live-event, hvor vi alle kan kigge med.

Man har som bekendt et standpunkt, til man tager et nyt – og OnePlus har længe været meget afvisende over for trådløs opladning. Men ikke mere. Kineserne bekræfter nu selv i et indlæg, at OnePlus 8 – der lanceres den 14. april – vil være bestykket med trådløs opladning under navnet Warp Charge 30 Wireless.

Et af argumenterne for at holde sig fra trådløs opladning, har været opladningshastigheden. Men det mener OnePlus nu at have løst. Som navnet antyder kan den nye trådløse oplader levere op til 30W, hvilket ifølge OnePlus kan oplade telefonen fra 1 procent til 50 procent på en halv time. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

”Uden besværet med at tilslutte din telefon til en oplader, er det nemt at fylde dit batteri til enhver tid. Warp Charge 30 Wireless giver dig friheden til blot at placere din telefon på opladningspuden, tage et brusebad, lave kaffe, børste dine tænder og gå,” som kineserne skriver i indlægget, der er rettet mod brugerne i firmaets forum.

OnePlus følger, heldigvis, Qi-standarden, så telefonen også vil kunne oplades på mindre potente trådløse opladere, man har liggende i skuffen.

Meddelelsen kommer ikke som den vilde overraskelse. Lige siden kineserne i januar meldte sig ind i Wireless Power Consortium har der været vedvarende rygter om at de kommende modeller ville kunne oplades trådlæst. Et rygte, der nærmest blev bekræftet i slutningen af marts måned, hvor en rygtesmed offentliggjorde telefonens officielle specifikationer.

OnePlus 8 præsenteres ved et live-event den 14. april. Begivenheden streames live klokken 17.00, dansk tid, og kan følges via dette link.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button