Gadgets

OnePlus 8 Pro kan oplades trådløst

Alle data om de kommende OnePlus 8 modeller er angiveligt lækket – og de afslører, at kineserne har skiftet holdning til trådløs opladning.

Det var åbenbart ikke bare for sjov at OnePlus i januar meldte sig ind i Wireless Power Consortium, WPC. Lækkede specifikationer på de kommende OnePlus 8 modeller fortæller nemlig, at Pro-udgaven vil have trådløs opladning på hele 30 watt, med 3 watt omvendt opladning til eksempelvis hovedtelefoner.

OnePlus har eller tidligere været lunken over for trådløs opladning, som bossen Pete Lau ved flere lejligheder har kaldt ”for langsom” og kineserne har derfor satset hundrede procent på kablet hurtigladning i stedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er sladrehanken Ishan Agarwal, der har delt informationerne om de kommende 8’ere på Twitter. Han har adskillige gange delt informationer, der har vist sig at holde vand, skriver Android Central

Listerne viser, at der igen kommer to varianter – OnePlus 8 og 8 Pro – og at forskellene mellem dem bliver ret store. For eksempel har skærmen i Pro-modellen en opdateringshastighed på 120 hertz, mens standardmodellen har 90 hertz. Pro-modellen har desuden IP68-mærkning, mens standardmodellen ikke har IP-mærkning overhovedet.

Kamerakonfigurationerne er naturligvis også forskelige. Grundmodellen får tre kameraer med 48, 16 og 2 megapixel, mens OnePlus 8 Pro har fire med 48, 48, 8 og 5 megapixel. Pro-modellen er også den eneste der får trådløs opladning.

Processoren, hukommelsen og lagerpladsen vil imidlertid være identisk i begge modeller; Snapdragon 865 med 8 eller 12 gigabyte hukommelse og 128 eller 256 gigabyte lagerplads. Her er de lækkede billeder (klik for at forstørre):

Ifølge rygterne vil OnePlus lancere sine nye modeller i den anden uge af april – altså om cirka to uger. Det forventes at lanceringen bliver global, men der bliver – i lyset af corona-situationen – næppe nogen event denne gang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.