×
Gaming

OnePlus 8 kan nu køre Fortnite med 90 fps

OnePlus 8 -serien er nu officielt den smartphone, der kan afvikle Fortnite med den højeste billedfrekvens. Kun overgået af tablet-computeren iPad Pro ...

Takket være et samarbejde mellem OnePlus og Epic Games kan OnePlus 8-serien nu afvikle Fortnite med 90 billeder i sekundet. Det kan ingen andre telefonen på markedet. Endnu.

– OnePlus og Epic Games har skabt en af de bedste Fortnite-oplevelser nogensinde på en smartphone. OnePlus 8-serien leverer Fortnite-spiloplevelse som selv ikke den nuværende generation af spillekonsoller kan matche, sagde Pete Lau, grundlægger & CEO, OnePlus i en pressemeddelelse.

Xbox One og PlayStation 4 kan maksimalt afvikle Fortnite med 60 billeder i sekundet, hvilket i øvrigt også er tilfældet med de fleste Android-telefoner.

Apple, derimod, har den absolutte rekord. Godt nok kan iPhone XS og 11 ikke toppe de 60 fps, men til gengæld kan iPad Pro køre spillet med en maksimal skærmopdating på brutale 120 fps, takket være skærmens høje opdateringsfrekvens.

Ifølge websitet GameSpot vil det dog gå ud over grafikkens detaljegrad, hvis man aktiverer 90 fps-muligheden på OnePlus 8 eller 8 Pro.

OnePlus fortæller, at det har taget adskillige måneder at udvikle 90FPS-udgaven af spillet til 8’er-serien.

Læs vores anmeldelser af OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.