ElbilerTophistorie

Billeder af ny Toyota-elbil lækket

Bilen på billedet her kan meget vel være bZ3, en sedan der skal efterfølge Toyotas første elbil, crossoveren bZ4X.

Det er ikke længe siden Toyota for alvor meldte sig ind i elbilskampen med crossoveren bZ4x, der vil blive leveret, når japanerne har fikset et alvorligt problem med, at hjulene løsner sig. Men den næste elektriske Toyota i rækken kan meget vel være den, der ses på billederne her. En sedan, der med stor sandsynlighed får navnet Toyota bZ3.

Billederne er sluppet ud af Kina og rygterne hævder, at det er Toyota bZ3, der bliver mindre end bZ4X’eren, både i længde og højde.

Som det ses på billederne, er der væsentlige ligheder i designet på LED-lysene på denne nye model og bZ4X.

Ligesom Toyotas første elbil vil bZ3’eren være baseret på platformen e-TNGA. Ubekræftede rygter hævder, at den udelukkende vil blive bygget med motor til baghjulene. Til gengæld vil den komme i udgaver med enten 135 kW (16-tommer hjul), svarende til 180 hk eller 179 kW, svarende til 240 heste i stalden (kun 19-tommer hjul).

Batteristørrelsen er også ukendt, men den skulle blive udstyret med det nye Blade-batteri fra kinesiske BYD. Den samme batteritype, som Tesla – så vidt vi er informeret – har puttet i den nye Model Y med baghjulstræk.

Herunder en video fra vores første tur i Toyota bZ4X. Den kan naturligvis også ses på vores Youtube-kanal.

Video fra vores første køretur i Toyota bZ4X.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.