×
ElbilerTophistorie

BMW iX3 – den elektriske kampvogn

iNPUTs Torben Vognsen har været ude at køre i BMW iX3, som han efterfølgende har omdøbt til 'kampvognen'. Se videoen her ...

I en ‘rigtig’ kampvogn er det småt med plads, selv om køretøjet er pænt stort. Sådan er det ifølge iNPUTs Torben Vognsen også med BMW iX3, der er tyskernes første elbil siden i3’eren fra 2013. iX3 er en kolossal bil, men alligevel føler chaufføren sig klemt bag rattet. Problemet er sædet, der simpelthen ikke kan skydes langt nok tilbage.

Ser man bort fra den begrænsede benplads, er der ellers masser af lebensraum i BMW’en. Ikke mindst til bagsædepassager og i bagagerummet, der snildt sluger mere end 500 liter med bagsæderne oppe. Keine hexerei når familien skal på tur og have lidt ekstra bagage med.

Apropos tur, er rækkevidden på iX3 officielt på 460 kilometer (WLTP), men sådan er det naturligvis ikke helt i den virkelige verden, hvor den næppe runder 350 kilometer i blandet kørsel.

Bilen kommer i to varianter, der deler ovenstående grundspacifikationer, men differentierer på ekstraudstyr. Begge udstyrsvarianter kan udstyres med krog – bilen kan trække 750 kilo.

  • BMW iX3 Charged koster fra 584.900 kroner. 
  • BMW iX3 Charged Plus koster fra 664.900 kroner.

Se video ovenfor – og husk at abonnere på vores Youtube-kanal, hvis du vil have flere videoer om elbiler i dit feed. Her er lige, for god ordens skyld, en oversigt over udstyret i de to varianter:

Udstyrsvarianter

BMW iX3 Charged har blandt andet følgende standardudstyr: 19″ aluminiumsfælge, elektrisk justerbare lædersæder, panoramasoltag, tagræling, adaptiv undervogn, BMW Live Cockpit Professional og navigationssystem, Driving Assistant Professional, Parking Assistant, metallak, sportslæderrat, automatisk bagklap, trådløs opladning af mobiltelefonen, Ambient interiørbelysning, LED-forlygter samt Apple CarPlay og Android Auto.

BMW iX3 Charged Plus har i tillæg til udstyret i Charged blandt andet: 20″ aluminiumsfælge, elektrisk justerbare lædersportssæder med lændestøtte, komfortadgang (nøglefri betjening), Acoustic glazing (optimeret akustisk lyddæmpning), BMW Iconic Sounds Electric, adaptive fuld-LED forlygter med fjernlysassistent, Parking Assistant Plus, Head-Up Display, Harman Kardon Surround højttalersystem samt Gesture Control (styring af infotainmentsystemet med håndbevægelser). 

(Kilde: BMW)

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.