fbpx

 

 

 

 

Elbiler

Circle K begynder opsætning af ladestandere

Circle K sætter handling bag ordene. Selskabet begynder i december at opsætte 20 ladestandere rundt om i Danmark.

Nu sætter Circle K tid og sted på de ladestandere, som selskabet lovede i midten af september. Fra december begynder Circle K opsætningen af tyve 300 kW-ladestandere, der hver har to ladestik á 150 kW. Ladestanderne skal bære selskabets eget brand og skal spredes over hele landet, skriver finans.dk.

Både inspiration og viden hentes i Norge, hvor kæden allerede har investeret massivt i infrastruktur til elbiler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De tre første steder, hvor der opsættes Circle K-ladestandere, bliver på tankstationer ved København, Aalborg og i Slet ved Aarhus. I løbet af foråret opsættes der flere – og alle 20 ladestandere forventes at være klar til kunderne i september 2022.

– Vi tror på, at den bedste måde at udbrede en elbilkultur er, at der skal være tilgængelighed. Vi vil gerne være drivkraften i den grønne omstilling, men selvfølgelig giver det mening forretningsmæssigt. Det kan vi se fra Norge, hvor elbilen er meget mere udbredt, siger Dennis Bylov Dalgaard, kommunikationschef hos Circle K, til avisen.

Samlet set kommer kæden til at investere et trecifret millionbeløb i grøn omstilling. Men det er ikke bare ladestandere; det inkluderer også andre former for grønne drivmidler til transportsektoren. Eksempelvis såkaldte VE-brændsler som Power-to-X.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button