Teknologi

Coronavirus rammer Mobile World Congress

Både LG og ZTE har meddelt, at de ikke møder op til den kommende Mobile World Congress i Barcelona grundet frygten for Coronavirus.

Coronavirusen har i ugevis skabt frygt rundt om i verden. Nu får den også indflydelse på verdens største messe for mobiltelefoner og tilbehør, nemlig Mobile World Congress, MWC, der løber af stablen i Barcelona mellem 24. og 27. februar.

GSMA, der står bag messen, har godt nok officielt meddelt, at Mobile World Congress afvikles som planlagt. Men kinesiske ZTE har aflyst sin pressekonference på messen – og koreanske LG har meddelt, at de slet ikke møder op.

ZTE fortæller til The Verge, at aflysningen er et resultatet af forsinkelser af udrejsevisa fra Kina – ligesom den xenofobi, der er opstået som et resultat af virussen, spiller ind. ZTE er samtidig begyndt at aflyse private møder og fremvisninger, så firmaet møder næppe op til MWC med fuld bemanding.

LG har derimod besluttet at trække sig fuldstændigt fra messen. I en pressemeddelelse forklarer koreanske LG sin beslutning:

”Med hensyn til medarbejdernes og offentlighedens sikkerhed, har LG besluttet at trække sig fra udstillingen og deltagelsen i MWC 2020 senere denne måned i Barcelona. Beslutsningen forhindrer at udsætte hundreder af LG-ansatte unødigt for internationale rejser, hvilket tilrådes af de fleste sundhedseksperter”.

LG vil i stedet afvikle separate arrangementer, hvor produkterne, der skulle have været vist frem på MWC, bliver præsenteret.

LG og ZTE er de første, der trækker sig, men næppe de sidste. iNPUT vil i øvrigt være tilstede ved Mobile World Congress, som vi har været de sidste mange år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.