×
ElbilerTophistorie

Danske priser på Hyundai Ioniq 5 N med 650 hk

Så er der kommet danske priser på "hverdagsraceren" Hyundai Ioniq 5 N.

I hælene på Hyundais voldsomme prisnedsættelser er de nu klar med dansk pris på den elektriske muskelbil Hyundai Ioniq 5 N. Det er en sportslig udgave af den populære Ioniq 5, og er den første helt elektriske N-model fra Hyundai. Med to elmotorer rammer ydelsen op til 650 hk og så kan den accelerere fra 0-100 på bare 3,4 sekunder og en topfart på hele 260 km/t. 

Krabaten tilbydes i to forskelige udstyrsvarianter. Indgangsmodellen starter ved 599.995 kroner, mens den mere potente udstyrsvariant Performance starter ved 619.995 kroner. Begge udgaver har i øvrigt firehjulstræk.

Derudover kommer den med et helt nyt og større batteri på 84 kWh med en rækkevidde på op til 448 WLTP-kilometer.

– Ioniq 5 N er lavet til køreglæde og sjov, og den er fuld af teknologi og innovation, der rykker grænserne for en elbil og performancebil. Derfor glæder vi os meget til at introducere bilen i Danmark, siger pressechef Annegrethe Skovby hos Hyundai Danmark.

Hyundai Ioniq 5 N

En af de features, der skal give chaufføren køreglæde, er et simuleret gearskifte. Indtil videre er Hyundai Ioniq 5 N den eneste serieproducerede elbil med den funktion. Hyundai kalder Ioniq 5 N for en “hverdagsracer”. Den har N Grin Boost, der åbner op for bilens maksimale kræfter og øger effekten fra 609 hk til 650 hk

Hyundai Ioniq 5NN Performance
Rækkevidde448 km448 km
Batteri84 kWh84 kWh
Motor609 hk / 650 hk609 hk / 650 hk
Drejningsmoment770 Nm770 Nm
Forbrug212 Wh/km212 Wh/km
Opladning (AC/DC)11 kW / 350 kW11 kW / 350 kW
Pris599.995 kr.619.995 kr.

I det hele taget er bilen spækket med N-teknologi fra øverste hylde. Dette inkluderer N- batteriprækonditionering, som trækker på den eksterne strømkilde i stedet for bilens batteri, N Race, N Pedal, som bl.a. forbedrer bilens agilitet i sving ved præcis dosering af gassen, N Brake Regen, N Drift Optimizer, som hjælper med at opretholde balancen under drift ved hjælp af det elektroniske spærredifferentiale og ESC, N Torque Distribution, der gør det muligt frit at justere på kræfter mellem for- og baghjul med i alt 11 niveauer. Derudover har den N Road Sense, Track SOC og N Launch Control. 

Hyundai Ioniq 5 N forventes lanceret i foråret 2024. Priser og udstyrslister kan findes her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.