×
Amazon PrimeStreaming

American Gods kommer 1. Maj takket være Amazon

En af årets mest ventede tv-serier er Bryan Fullers (Hannibal) tv-version af Neil Gaimans kultbog American Gods. Serien får premiere på den amerikanske kanal Starz den 30. april og indtil for nyligt har det været usikkert, om den overhovedet blev tilgængelig for danske fans.

Men i går kunne den engelske forfatter Neil Gaiman så på Facebook løfte sløret for, at  Amazon Prime Video sender serien med kun +en dags forsinkelse.

https://www.facebook.com/neilgaiman/photos/a.10154354289141016.1073741825.300224781015/10154354289186016/?type=3&theater

Vi har haft forstørrelsesglasset fremme og kan bekræfte, at Danmark bliver et af de territorier, hvor Amazon viser American Gods.

Fortidens guder tørner sammen med de nye

Serien handler om kampen mellem de klassiske guder fra en blandet landhandel af “glemte” religioner og så de nye, der er opstået som Media, Tech m.m.  I serien følger vi den netop løsladte Shadow Moon (Rickie Whittle, The 100), der kommer til at arbejde for Wednesday, der spilles af den altid fremragende Ian McShane (Deadwood), som viser sig at være ingen ringere en guden Odin.

Både Fuller og Starz (Spartacus, Black Sails) er kendt for ikke at være tilbageholdende, når det gælder sex og blodige effekter og den røde farve er da også et gennemgående træk ved traileren. Neil Gaimans bog er virkelig god og forfatteren har selv været tæt knyttet til projektet, så forventningerne er høje. Premiereafsnittet blev for nyligt vist på SXSW-messen, hvor reaktionerne var positive. Vi glæder os.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.