fbpx

 

 

 

 

NetflixStreaming

Star Trek: Discovery kommer på Netflix til september

Det er 11 år siden, der sidst var en Star Trek-serie på tv, så fans har ventet længe på den nye Star Trek: Discovery-serie. Men med en online-premiere på amerikanske CBS’ streamingplatform, der ikke er tilgængelig udenfor USA, var det ikke helt klart, hvordan vi andre skulle komme til at se med.

15 afsnit i to portioner

Den nye Star Trek-serie får premiere på Netflix i resten af verden kan man se et nyt afsnit hver uge på den populære streamingtjeneste. Første afsnit bliver mandag den 25. september.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men Netflix har sikret sig rettighederne til de 15 afsnit, der bliver vist samme uge, som de får premiere i USA – dog oplyser CBS, at sæsonen bliver delt op i to på henholdsvis otte og syv afsnit.

Krigen mod Klingonerne

Serien foregår tidligt i Føderationens historie og omhandler en periode, hvor de første gang møde og kommer i krig med de frygtede Klingons.

Seriens showrunner er Bryan Fuller, der også stod bag Hannibal med Mads Mikkelsen og den sublime American Gods, der netop har afsluttet sin første sæson på Amazon Prime.

Michelle Yeoh som kaptajn

Michelle Yeoh (’Crouching Tiger, Hidden Dragon’, ’Marco Polo’) spiller Kaptajn Han Bo på skibet Shenzhou sammen med Sonequa Martin-Green (’Once Upon A Time’, ’The Walking dead’) som First Officer Michael Burnham og Doug Jones (’Falling Skies’, ’The Strain’) som Lieutenant Saru, der er et rumvæsen af racen Kelpien.

Du kan se den nye trailer, der blev frigivet i nat på San Diego Comic Con, ovenfor.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button