×
HBO MaxTophistorie

De 10 mest populære film og serier på HBO Max

Her er de 10 mest populære film og serier på HBO Max efter en måned i Danmark. En gammel kending er svær at slå af pinden ...

HBO Max har nu været i “luften” herhjemme i en måneds tid og tjenesten JustWatch har endnu en gang samlet tallene for de 10 mest populære film og tv-serier i Danmark-afdelingen. Topplaceringerne er der ikke ændret på, siden vi kiggede på tallene efter den første uge.

Således beholder Dune og The Suicide Squad topplaceringerne på film, mens The Big Bang Theory fortsat er danskernes favoritserie på HBO Max. Til gengæld er serien Rick & Morty stormet ind på andenpladsen. Den var slet ikke på listen sidst.

Tallene er sandsynligvis ikke fuldstændig valide, men de giver en god indikation, om hvad danskerne gerne vil se. De er nemlig baseret på brugere af JustWatch; en webside og en app der gør det muligt at søge efter serier og film på tværs af tjenester. 

Her er listen over de 10 mest populære film:

10 mest populære

På tv-serie listen har zombierne mistet noget af glansen. Fear The Walking Dead og The Walking Dead er raslet ned fra anden- og tredjepladsen til den forkerte halvdel af listen. Her er top 10 over serierne den seneste måned:

10 mest populære
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.