×
HBO MaxTophistorie

HBO Max: Her er de 10 mest populære film og serier

HBO Max har nu være i Danmark i en uges tid. Her kan du se, hvilke filmtitler og tv-serier danskerne foretrækker.

Det er efterhånden en uge siden at HBO Nordic blev tryllet om til HBO Max og mængden af indhold blev øget kraftigt. Tjenesten JustWatch har holdt øje med, hvilke film og serier, der trækker mest – og det er ikke overraskende de helt store titler, der knapt er blevet færdige i biograferne.

Således topper Dune og The Suicede Squad listen over filmtitler. Dune kan stadig ses i biffen, men HBO Max har lovet, at film senest kommer på Max 45 dage efter biografpremieren, så den er altså allerede kommet på streaming.

Tallene er sandsynligvis ikke fuldstændig valide, men de giver en god indikation. De er nemlig baseret på brugere af JustWatch; en app der gør det muligt at søge efter serier og film på tværs af tjenester. Her er top 10 over filmtitler, bemærk at der også er plads til ældre titler som Scream og Ringenes Herre:

HBO Max

Apropos ældre titler, så er Game Of Thrones at finde blandt de ti mest sete tv-serier på HBO Max, selv om den serie efterhånden har en del år på bagen. Listen toppes dog af The Big Bang Theory sammen med de to zombie-titler Fear the Walking Dead og The Walking Dead.

Den komplette liste over de ti mest sete tv-serier på HBO Max kan ses her:

HBO Max gik i “luften” i Danmark den 26. oktober med et temmelig godt tilbud; Tilmelder du dig inden for den næste måned, får du halv pris på abonnementet indtil du selv opsiger det. Normalprisen er 79 kroner om måneden, men introduktionstilbudet giver dig tjenesten for 39,50 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.