×
discovery+Tophistorie

Discovery+ sænker prisen mod reklamer

Nu kan du vælge at skære 30 kroner af abonnementet på Discovery+ mod at blive serveret for reklamer i stedet.

Discovery+ har netop introduceret et nyt abonnement. Er du villig til at se reklamer, kan du nu vælge at skære 30 kroner i abonnementet på tjenesten. Det er dog kun det i forvejen billigste abonnement, der kan spares penge på – live-tv og sport er ikke inkluderet.

Det er nemlig bare det såkaldte Underholdning-abonnement, der er omfattet. Det betyder, at man kan streame on-demand serier. Primært reality-tv, så vidt undertegnede kan se. Prisen uden reklamer er 79 kroner om måneden, mens man “slipper” med 49 kroner, hvis man vil fodres med reklamer.

Vil man kunne se live-tv kanaler skal man betale 99 kroner, mens sportspakken, der er den dyreste, fortsat koster 129 kroner om måneden. Den blev i løbet af sidste år sat ned med 50 kroner.

Discovery
De fire typer abonnement på Discovery+.

Discovery+ vil på et senere tidspunkt smelte sammen med HBO Max. Det fortalte Discovery CFO Gunnar Wiedenfels under et Deutsche Bank-konferencekald i forrige uge.

– Et af de vigtigste elementer i det her er, at vi tror på ét samlet produkt fremfor en pakkeløsning. Vi tror på at tyngden i det her indhold vil give brugerne en fænomenal oplevelse, sagde han dengang.

Pris kontra reklamer

Konkurrenten Disney+ har også offentliggjort planer om et billigere, reklamebåret abonnement. Det skal introduceres senere i år i udvalgte områder og rulles ud international i 2023.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.