discovery+Tophistorie

Det er blevet billigere at se sport på Discovery+

For anden gang i år går Discovery+ mod strømmen og sænker prisen på sportspakken, der nu kan fås for 129 kroner.

Det er næsten en nyhed i sig selv, når en streamingtjeneste ligefrem sænker prisen. For Discovery+ er det faktisk anden gang i år, det sker. Selskabet har netop meddelt sine abonnenter, at sportspakken falder i pris til 129 kroner. Da året startede, var prisen 50 kroner dyrere.

“Prisnedsættelsen er baseret på vores nuværende udbud af sports-indhold,” skriver Discovery+ i deres mail til abonnenterne – og både EM i fodbold og OL 2020 er da også overstået for denne gang.

Der er dog stadig masser af sport på programmet, da tjenesten viser både Superliga-fodbold, engelske pokalkampe og diverse cykelløb i de kommende dage.

Discovery+
Mailen fra Discovery+.

Det er som sat anden gang i år tjenesten sænker prisen på sportspakken. Da Discovery+ opstod i askerne efter Dplay i januar måned blev prisen sat ned fra 179 til 159 kroner. Nu sænkes den altså med yderligere 30 kroner.

Hos konkurrenten Viaplay går det den modsatte vej. I marts måned hævede Viaplay prisen for sportspakken fra 309 til 419 kroner om måneden for eksisterende abonnenter. En stigning, der skabte decideret shitstorm for Viaplay. Nye abonnenter kan slet ikke vælge en dedikeret sportspakke længere – i stedet må der tegnes abonnement på Viaplay Total, der inkluderer sport, til en månedlig pris på 449 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.