×
ElbilerTophistorie

Henrik Fisker svarer på nye konkursrygter

Henrik Fisker udtaler sig nu for første gang om konkursrygterne i Wall Street Journal.

Den amerikanske avis Wall Street Journal kunne forleden fortælle, at Henrik Fisker har hyret rådgivere til en potentiel konkursbegæring. Artiklen kommer efter at Fisker selv har meldt ud, at der er “væsentlig tvivl” om, at selskabet vil have penge nok til at klare sig gennem året.

Nu vælger Fisker at kommentere avisens påstande, men understreger “at man normalt ikke udtaler sig om rygter og spekulationer”.

“Som en del af virksomhedens politik kommenterer Fisker ikke på markedets rygter og spekulationer. Dog samarbejder Fisker ofte med eksterne rådgivere for at hjælpe med at styre sin forretning og assistere i udviklingen og udførelsen af strategier,” skriver Henrik Fisker i en udtalelse, der er sendt til Finans.

“Fisker fokuserer på at skaffe yderligere kapital og indgå i et strategisk partnerskab med en stor bilproducent. Virksomheden fortsætter også med at forfølge sin overgang til en forhandlingspartnermodel både i Nordamerika og Europa,” skriver Fisker videre.

Det har været rygter om, at den store bilproducent er Nissan. Samt at de skulle have et fælles mål om at realisere Fisker Kayak pickuppen (tidligere Alaska). Disse rygter kommenterer Henrik Fisker dog ikke på.

Anden del af Fiskers plan er et skifte fra direkte salg til en forhandlermodel. Mere end 120 potentielle forhandlere i Nordamerika og Europa har angiveligt udtrykt interesse for at sælge Fiskers biler.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.