×
ElbilerTophistorie

Fisker Ocean får assistentsystemer på abonnement

Vil du have blandt andet adaptiv fartpilot i de kommende billigudgaver af Fisker Ocean, så skal du eftersigende tegne et abonnement.

I følge mediet AutoEvolution.com, så pønser Fisker på tilbyde en række ekstraudstyr alene via abonnement. Det gælder eftersigende til Ocean-modellerne Ultra og Sport, som ligeledes er de to billige varianter af elbilen.

Indtil videre har Henrik Fisker lanceret debutbilen Ocean One, der er en særlig udgave til de 5000 første. Her får man alt hvad den kan trække på udstyrslisten, hvor nogle funktioner dog ikke er klar endnu, herunder adaptiv fartpilot. Det kommer via en softwareopdatering senere på året.

Går man derimod og venter spændt på Ocean Ultra eller Sport, så har Fisker tilsyneladende oplyst kommende kunder, at udstyrspakkerne Ultimate Pakke og Intelligent Pilot Pakke vil blive gemt bag et månedligt abonnement. Muligheden for at købe pakkerne for et engangsbeløb skulle være strøget.

Intelligent Pilot Pakke indeholder (blandt andet) adaptiv fartpilot med vognbaneassistent, overvågning af blinde vinkler, skiltegenkendelse og parkeringshjælp. Ultimate pakken giver adgang til diverse internettjenester, den drejelige 17-tommer infotainmentskærm, regnsensorer og sæder med hukommelse.

AutoEvolution.com som beretter om ændringen, kan desværre ikke oplyse hvad den månedlige pris bliver for de to nævnte pakker.

Fisker Ocean Sport starter ved 329.280,- kroner, mens Ocean Ultra starter ved 449.281,- kroner. Om taktikken indføres for at flytte kunderne op på Extreme-modellen, hvor alt førnævnte medfølger er uvist. Du skal i så fald slippe 606.912,- kroner.

I skrivende stund er der indregistreret 23 stk. Fisker Ocean i Danmark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.